samangolriz
samangolriz
  • سامان گلریز - کوجه پس کوچه های آشپزی
  • سامان گلریز - کوجه پس کوچه های آشپزی
  • سامان گلریز - کوجه پس کوچه های آشپزی
  • سامان گلریز - کوجه پس کوچه های آشپزی

درباره ما

     سامان گلریز فارغ التحصیل رشته عکاسی با نمره عالی انجمن سینمای جوان و فارغ التحصیل رشته آشپزی تخصصی از دانشگاه استارکلاید می باشد.

از جمله فعالیتهای ایشان راه اندازی رستوران های گیپا ( اولین رستوران کلاسیک غذای ملل ) ، گشنیز و رزماری و نیز راه اندازی اولین  fast food مدرن هتل نارنجستان شمال و بزرگترین fast food اصفهان به نام تین و همچنین راه اندازی کافی شاپ کلاسیک کشمش و موفق ترین واحد غذایی takeaway به نام پلاک و مدرن ترین واحد بستنی و کافی شاپ در ده سال گذشته به نام هارپ می باشد. ایشان همچنین دارنده سه رستوران جیرو ، وافی و لستر می باشند که از موفقیت مالی بسیار بالایی برخوردارند. ایشان همچنین طراح و سازنده اولین food court ایران نیز می باشند.

از دیگر فعالیتهای فرهنگی و هنری ایشان برگزاری سمینار آشپزی و پرزانته دستگاه های آشپزی خانگی فیلیپس و نوشتن مقالات آشپزی در سی مجله و روزنامه کشور بوده و ایشان برنده طرح نوشتن یک کتاب علمی و یک فیلم تخصصی آشپزی برای ماکروویوهای سامسونگ می باشند.

از سوابق حرفه ای ایشان می توان به آموزش آشپزی در تلویزیون به مدت شانزده سال و نیز آموزش مدرن آشپزی و تغذیه از طریق رادیو اشاره نمود.
کوچه پس کوچه های آشپزی سامان گلریز با بیش از 130 دستور آشپزی متنوع در آبان ماه 1390 آغاز و تا آبان ماه 1391 بطول انجامید و اینک این گنجینه نفیس و گرانبها در دسترس کلیه علاقمندان آشپزی می باشد.
کلیه حقوق متعلق به سامان گلریز می باشد.